lunes, 8 de mayo de 2017

Viatge a Brighton



1) Condicions de treball 
   - Condicions del treball
   - Viatge 

2) Descripció dels programes utilitzats : Fotomix i drive ja el vaig explicar a entrades anteriors.
     

Kazam: utilitzat per capturar la presentació
Open shore: Per adjuntar música al vídeo.

Resultado de imagen de openshot programa

3) Valoració dels programes utilitzats:
Kazam: No el varem utilitzar molt, sols l'utilitzarem per fer la grabació del vídeo de la nostra presentació de manera que ocupara tota la pantalla de l'ordinador completa. En la meua opinió, veig el programa molt útil per la funció que realitza.

Opershot: Tampoc el varem expltar molt al llarg del període de la presentació, ja que únicament l'utilitzarem per incrustar la música: "Nancy Mulligan" i "Shape of you" (amb dues cançons d'un cantant anomenat Ed Sheeran).

Resultado de imagen de ed sheeran



4) Valoració del treball propossat: En la meua opinió, m'ha paregut un treball molt interessant a l'hora d'aprendre cultures i tradicions d'altres llocs.
També el veig com un treball molt pràctic per reforçar els continguts apresos al llarg del curs en relació amb els programes utilitzats.

5) Diari de sessions: El primer dia deidirem el lloc a on voldríem anar i els dies següents varem començar a disenyar l'estructura del la presentació en Drive.
Després, ferem la búsqueda d'informació, el menjar, les hores de l'avió, l'hotel, els preus de totes les coses (a una taula de Excel i fent totes les operacions per traure l'import total) i també pasarem la qüantitat de diners inicial (4.000 euros) a libres (3.356 libres). Els dies següents varem designar la ruta que seguiriem cada dia, els llocs que visitariem, on menjaríem ...



Resultado de imagen de brighton mapa  I a poc a poc varem anar muntant la presentació.
Quan la acabarem instalarem "kazam" i, amb ell, capturarem la presentació a pantalla completa i el guardàrem a l'escritori de l'ordinador. Al següent dia, instalarem el "open shot" i adjuntarem la música a la presentació (ja guardada del dia anterior). No hi va haver ninguna complicació a l'hora d'escollir les cançons a adjuntar al vídeo ja que a totes ens agrada el mateix tipus de música (o almenys paregut) i va ser fàcil agafar dues de Ed Sheran:

      - Nancy Mulligan
      - Shape of you

6) Dates: 3ª avaluació

7) Si has treballat en grup:
- Components del grup: Carla Albiñana, Miriam Pérez, Merche Real i Teresa Molina.
- Valoració del grup: Pense que és un grup on ens entenem molt bé, a més de com tenim confiànça les unes amb les altres aportem més coses i, en conseqüència hi ha més punts de vista alhora de fer alhora de fer-lo.
-Valoració dels components del grup:
-Miriam Pérez: Té molta facilitat alhora de designar a la resta de grup alló que s'ens dona millor y d'aquesta manera fer tot més ràpid.
-Carla Albiñana: Un dels seus punta forts ha sigut el tema de l'avió, les eixides i les tornades, i també el pressupost totat a partir de les dedes que hem anat possant en Excel.
-Merche ( i  jo): ferem la búsqueda per Brighton per trobar els llocs, els horaris de llocs per a visitar i per menjar,

8) Si has posat música:
Escollirem dos cançons de Ed Sheeran perqque a totes ens agradaven els dos temes escollits: Nancy Mulligan i Shape of you.


9) Si has fet una presentació/vídeo:
Ricardo ens digué que fins que ell no pujara les presentacions a Youtube, nosaltres nola podem incrustar al nostre blog.

10)Si has fet una presentació:
- Nombre d'imatges: 156
- Nombre de diapositives de la presentació de google drive: 36
- Nombre de vídeos: 0
- Nombre de animacions: 191

11) Si has fet un vídeo:
- Duració: 5:10 minuts











No hay comentarios:

Publicar un comentario